With you - Chapter 13

-Säg inget vi är ändå framme...! Jag klev ur bilen och gick in i ett av gäst rummen. Det ända jag inte skulle göra när jag var här var att inte skulle sova med Justin eller snacka med honom.!

Justins perspektiv:

När jag precis säga nånting så sa Bella
-Säg inget vi är ändå framme..! Sen så smälde hon igen bildörren med en hård smäll. Jag visste inte vad jag skulle göra.. , Hon var sur på mig och jag klarar inte av att se henne så här eller att jag mår så himmla dåligt. Jag ska kämpa för henne men hur?

Jag ringde Chaz och Ryan och sa att jag behövde lite hjälp..! Dom sa att dom alltid skulle finnas där för mig.. , Det glädjer mig att jag har just dom två som bästa vänner. Efter typ 10 minuter så kom dom! Bella satt i teverummet och kollade på tv!
-Hej Bella sa Ryan.
-Hej.. sa hon lite ledset
-Vad är det? frågade han?
-Ja du det kan du väll fråga din bästa vän?
-Jaha?? okej? Justin vad har hänt?
-Ja hon blev sur för att jag inte sa att jag har varit tillsammans med Catlin och att hon hittade bilderna..! Dum grej att vara sur över? _Och föresten skulle vi kunna få ha tv rummet? frågade jag snällt.
-Okej visst det kanske inte var en sån stor grej men ändå...! Testa va tjej själv..! Juste jag glömde du är ju redan en. Och sen så gick hon.
-*Det är just detta jag behöver hjälp med..!
-Men ge henne tid att tänka över det..!
-Men hon kommer aldrig aldrig aldrig släppa det jag lovar.
.Haha Justin? Sa Chaz
-Ja?
-Hon kommer komma över det jag lovar..!
-Jaja om ni säger det så..!

När vi hade snackat ett tag så kom Bella ner..
-Jag glömde säga hej föresten.
-Haha hej.
-Vad gör du är frågade jag lite surt..?
-Om du har glömt det så ska jag vara här i en vecka tack vare dig och jävla Catlin...!
-Får man inte ens ta mat?? Okej då går jag väll upp igen så jag slipper känna din jävla lukt..!

Bellas perspektiv:

Jag vet jag överdriver värkligen..! Men det är lite meningen..! Jag ska se om han kan fånga mig under veckan..! Om han inte kan det så vet jag att han inte vill ha mig längre..! Det sårade mig lite att säga såna saker..! Jag älskar honom vrkligen..! Men jag ska testa honom.

1 Vecka senare..!

Han har inte ens försöt att snacka med mig..! Han har varit med Selina och Ryan Jasmine och Chaz och Catlin..! Jag har bara suttit här på mitt ´Rum´och gråtit. Eftersom han inte ens har försökt. Jag började packa miina grejer eftersom jag skulle hem..! Jag saknade verkligen Jasmine och Sofia. Jag behöver dom verkligen nu..! Jag har faktiskt prata lite med dom och vi börjar bli vänner igen..! När jag hade packat allt så gick jag ner. Jag hade precis gråtit men jag bryde mig inte. Jag gick ner till köket och där var Pattie. Hon pratade alltid med mig. När hon kramade mig så kunnde jag inte hålla inne tårarna längre..! När hon hade slutat krama mig så tog jag ett glas mjölk. Jag hade inte ätit på hela veckan. När jag hade hält(?) i mjölken  glaset och ställt in den i kylen så kom Justin Ryan Chaz Jasmine och Selina in..! Fan jag började gråta mer och lämnade glaset med mjölk och sprang upp på mitt rum..! Jag hörde hur Pattie skällde på Justin fram för alla hans kompisar. Jag hörde hur dom gick upp för trappan och stannade framför min dörr..! Kan vi få komma in?
-Nej sa jag och började gråta änu mera. Jag klarade inte av detta mer. Jag la mig ner på sängen och grät. Sen så kännde jag flera händer på min rygg.
-Gå snyftade jag
-Nej sa alla till och med Justin..!
-Varför?
-För att vi vill snacka med dig. Men jag vill inte snacka med er okej sa jag och gick upp ur sänge och gick fram till Justin  och viskade Jag saknar dig men du har inte kämpat för mig nångång under denna veckan hejdå..!
-Bella snälla vänta.
-Varför?
-Därför?
-Nej hejdå..!
När jag gick ner för trappan så kom någon bakom mig och kramade mig. Jag kännde direkt att det var Justin.
-Justin snälla låt mig vara.
-Nej lämna mig inte hörde jag honom säga och han snyftade till lite.
-Justin jag har testat dig hela veckan..! Du har inte kämpat nånting för mig..!
-Jag vet förlåt men jag behöver dig.
-Nej Justin.. , Jag är vanlig flicka från Canada..! Det funkar inte..!
-Jo för jag älskar dig.
-Men Justin LÅT MIG VARA
-NEJ!!!!! SLUTA SKRIKA ÅT MIG. Jag började slå honom men han krmade bara om mig. Han var alldeles för stark så jag gav upp och slängde mig över hans axlar och sa
-Jag saknar dig

Nww..! Stackars både Bella och Justin..! hur kommer detta att gå? det får ni se imon i nästa Chapter puss/ Johanna<3

With you - Chapter 12

Jag kom  inte ihåg nånting men  ´jag fick en jätte stor smärta i ryggen och i huvudet. Sen så rammalde jag ner från trappan och med en hård duns landade jag på golvet och allt blev svart.

Justins perspektiv:

När Bella hade gott ut så sa Catlin roliga saker så hon fick mig att skratta och vi hade kul. Sen så hörde jag en duns men sen så hörde jag skratt från köket så det var väll inget. Men jag hade en kännsla i magen att det hade hänt nånting. Och det märkte tydligen Catlin för hon frågade..

-Justin vad är det?
-Det känns som om nånting har hänt..
-Som vadå?
-Att någon är skadad.
-Men det tror jag inte.. , Vem skulle det vara? Hör du inte att dom skrattar där nere?
-Jag vet inte.. , Jo det gör jag men ändå.
-Justin tänk inte på det nu.
-Okej.
Efter några timmar utan att Bella hade kommit upp så blev jag ganska orolig..! Tänk om det hade hänt något? Sen så skulle Catlin hem så hon skulle hämta Christian men på vägen ner så hittade vi henne. Just nu kunde jag verkligen inte hålla inne mina tårar. Jag såg en jätte stor blod fläck på golvet. OMG VAD FAN HAR HÄNT??

Jag sprang ner för trappan och ropade på Chaz , Ryan och Christian och när dom kom fram hit så bled deras ögon stora som golf bollar..! Vi ringde ambulansen och dom kom direkt.

På sjukhuset:

Nu hade vi suttit på sjukhuset i säkert 4 timmar nu. Nu kom doktorn ut och sa.
- Hon kommer klara sig men hon har förlorat mycket blod. Hon måste ta det lungt i några dagar minst 6. Hon får verkligen inte ansträga sig. Okej?
-Jadå.. Sa jag.
-Får jag gå in till henne nu?
-Japp hon är vaken men ta det lungt okej?
-Jadå jag ska ta det väldigt lungt.

När jag kom in till Bella så var hon välldigt ledsen.
-Hej mumlade jag fram
-Hej sa en svag röst
-Hur mår du?
-Vad tror du?
-Inte så bra då?
-Nej du märkte inte ens nånting. Du bara satt på din feta röv i din säng och hållde på att skratta med Catlin..! Du brydde dig inte ens?
-Jo såklart jag brydde mig..! Det var ju jag som upptäkte att du log på golvet..!
-Ja bara för att Catlin skulle hem..! Om hon inte skulle gott hem så skulle jag ha legat där ner i säkert några timmar till och då skulle jag ha döt...! Och hellre att jag skulle dö en att vara här med dig..

Det sista sa hon väldigt lågt. Men jag hörde fortfarande vad hon sa. Det gjorde välldigt ont att höra det..! Men det kanske skulle varit sant..! Om inte Catlin skulle gått hem så kanske jag inte hade gott ut från rummet och sett Bella ligga där..! Och eftersom Chaz , Ryan och Christian spelade X-box så skulle dom också suttit där i flera timmar..!

Bellas perspektiv:

När jag vaknade upp så låg jag i ett vitt rum. Och i en sjuksäng. Antadligen var jag på sjukhuset..! Jag orkade inte bry mig om vem som " upptäckte " mig ligga på golvet eller nåt..! Sen efter några minuter kom Justin in. vi pratade lite men det var inge kul att snacka med han eftersom han hade suttit på sin jävla röv och skrattat med Catlin när jag nästan dog.

Efter 2 timmar fick vi åka hem..! Mamma och pappa hade pratat med Pattie ( Justins mamma ) om att jag skulle vara oss dom i några dagar eftersom dom skulle jobba ganska mycket under denna veckan.! Mamma ville att jag skulle sova hos Justin eftersom där skulle dom finnas för mig om jag behövde hjälp.

Jag är glad över att mamma och pappa bara vill mitt bästa men kunde dom inte kunna komma på nån bättre än Justin? Mitt ben hade börja läka nu så jag kunde stödja på det och jag behövde inte några kryckor.. , Jag haltade bara lite när jag gick. Under bil resan så pratade inte jag och Justin nånting. Visst jag kanske överdrev lite men ändå han skulle berättat..! Precis när Justin skulle öppna munnen sa jag.
-Säg inget vi är ändå framme...! Jag klev ur bilen och gick in i ett av gäst rummen. Det ända jag inte skulle göra när jag var här var att inte skulle sova med Justin eller snacka med honom.!

Oj det var tuffa tag :S jaja vi får se vad som händer på nästa Chapter :D <3 puss johanna<3

With you - Chapter 11

-NEJ JUSTIN LÅT MIG VARA.. JAG KAN SOVA UTAN FILT. GÅ OCH LÄGG DIG OKEJ??
-Bella...
-NEJ JUSTIN NEJ.
 Jag kanske överdrev lite det var ju jätte länge sen och han har inte ens sagt något..!

Justins perspektiv:

Jag såg att Bella frös så jag la en filt över henne. Hoppas allt blir bar imorgon. Denna natten kunde inte jag sova. Jag vet inte varför men jag kännde mig ganska skyldig eftersom jag inte sa något.. , Men måste man berätta allt för varandra? Det var ju ändå för liksom 2 år sedan så liksom hon kan ju inte bli sur över det..? eller kan hon..!

Nästa dag vaknade jag utav att jag såg att Bella var bort. Jag hörde skratt från köket så hon var väll där nere med dom andra. När jag kom ner till köket så spg jag att Bellas glada min försvann och gick in till vardagsrummet. Jag pallade inte att hon skulle vara sur för en sån liten sak så jag gick upp igen och smälde igen dörren med en hård smäl så nästan hela dörren gick av. När jag hade varit inne i rummet ett tag så knackade det på dörren. Och in kom Bella med en festis och sen en macka som var in rullad i plast som hon kastade till mig och sen så hörde jag henne skrika till någon så här
-JA HAN ÄR DÄR INNE DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR INNE JÄVLA BITCH SKAFFA ETT LIV!!!!!!!!!

Och efter några minuter så kom Catlin in..
-Catlin ut jag vill inte snacka med dig..
-Neh men Christian skickade ett sms om att du var sur och jag får dig ju alltid på gott humör.
-Ja det var innan ja men nu är det du som har förstört allt. Mer han jag inte säga försän hon tryckte sina läppar mot mina. Jag försöker ta mig loss men det gick inge vidare. Men tillslut så kom Bella in och då fick jag luft.
-Bella hjälp mig få av henne.. Hon hjälpte henne av och jag visste aldrig att Bella skulle säga dett men det gjorde hon.
-Skaffa dig en egen pojkvän och inte sno andras. Och du sa hon och pekade på mig. Du ligger jävligt illa till bara så du vet. Nu får du fan kämpa för oss om det nu ska var ett "oss".

Bellas perspektiv:

Jag orkar fan inte mer..! nu får han ge sig nu får han kämpa för oss. Just nu blev jag så arg och ledsen eftersom jag hörde dom skratta på Justins rum och att han redan hade förlåtit henne. Jag gick in till badrummet och letade efter något vast. Sen så hittade jag ett rakblad. Ska jag eller ska jag inte??

Just nu så grät jag så mycket så jag gjorde det utan att tänka mig för gjorde jag ett litet snit vid handleden där pulsen sitter sen så slängde jag rakbladet och satte mig ner vid trappan igen. Nu insåg jag att det inte var ett litet sår. Utan nu forsade det ut blod och nu så såg jag välldigt suddigt. Jag kom  inte ihåg nånting men  ´jag fick en jätte stor smärta i ryggen och i huvudet. Sen så rammalde jag ner från trappan och med en hård duns landade jag på golvet och allt blev svart.

Jag vet mycket drama men det är väll kul med drama? Men nu ska dom inte vara på sjukhuset på ett tag..! men vad tycker ni?? Vad kommer hända..? Kommer dom höra dunsen eller inte? Hmm..! K-O-M-M-E-N-T-E-R-A :) <3

P-U-S-S Johanna<3


Jag är med och tävlar :)


 Jag tycker att alla borde vara med. Man kan vinna JB foton som är as snygga.

With you - Chapter 10

-Hey vad gör du frågade jag henne fördersamt? Hon bara kollade upp på mig och såg att hon hade tårar i ögonen
-Va vad har hänt? När jag gick till henne såg jag några bileder på mig och Catline för jätte länge sen.

Bellas perspektiv:

När jag hade tagit av mig kläderna tänkte jag skoja lite med honom så jag la mig ner i soffan. Men när jag la mig ner så kännde jag något vast mot ryggen. Så jag vände mig om och såg några foton med Justin och någon annan tjej på. När dom kysstes. Jag såg att det var länge sen men det gjorde verkligen ont att se honom så glad med henne...!
-Bella jag kan förklara.
-Ja jag ser att dom är gamla men ändå det gör inte lite ont att se hur lycklig du är med henne och inte med mig och sen se dig kyssa henne. Sa jag och fällde en tår.
-Men det var länge sen och jo jag är visst glad över att jag har dig. Han satte sig på soffan och la sin arm runt mig men jag tog bort den och sen satte mig längre bort och sa.
-Justin gå och lägg dig jag ligger på soffan i natt.
-Men Bella..
-Nej Justin Rör mig inte RÖR MIG INTE!!!!
-Okej men Bella får jag lägga en filt...
-NEJ JUSTIN LÅT MIG VARA.. JAG KAN SOVA UTAN FILT. GÅ OCH LÄGG DIG OKEJ??
-Bella...
-NEJ JUSTIN NEJ.
 Jag kanske överdrev lite det var ju jätte länge sen och han har inte ens sagt något..!

With you - Chapter 9

-Bella vad är det? Sa Jasmine. Jag kollade mot Justin med blicken " Ska jag berätta?" Han bara nickade och jag sa.
-Eh jo asså det är så att jag är tillsammans med Justin Bieber

Bellas perspektiv:

-OMB BELLA!!!!!!!
-Ja vad är det?
-Varför har du inte sagt något för?
-Jag vet inte.. Vi har ju inte pratat på ett tag och liksom jag glö.. mer han jag inte säga försen Jasmine sa så här.
-Jaså du har glömt oss nu också bara för att du har varit med Justin Bieber och blivit tillsammans med honom okej eftersom du glömde oss så kan vi glömma dig. Have a good life. " KLICK" Just nu kunde jag inte hålla inne mina tårar
-Bella jag..jag är ledsen men...jag tror..Jasmine har rätt hejdå. "KLICK".

Jag fattade inte hur dom kunde? Jag satt bara i Justins famn och grät skit mycket. Tillsist så kom Chaz , Ryan och Christian och frågade varför vi hade stannat och varför jag grät. Jag kunde inte berätta eftersom jag grät så mycket så Justin berättade allt. Alla tre satte sig brevid oss och krama om mig. Det känndes trykt att ha dom här. Men jhust nu så ville jag bara ha Jasmine och Sofia.

Justins perspektiv:

Onej jag har gjort det igen. Nu har Bellas bestavänner blivit sura ohc tänker glöma bort henne bara för mig MIG som dom skulle gå på dejt med. Jaja just nu brydde jag mig inte om det. Utan nu brydde jag mig om Bella. Hon sa ju faktiskt bara sanningen. Dom ska vara glada över det. Dom är dom första hon har berättat det för. När vi hade suttit ett tag så gick vi hem till mig och tog det lungt. Vi skulle kolla på en film så Chaz , Ryan och Christian gick till min film hylla. Dom ville se denna filmen

 
tänk er att det är en film

Jag så att Bella redan blev rädd bara av att titta på fodralet. Men jag brydde mig inte för att då skulle jag få hålla om henne :D. Vi satte oss i soffan och satte på filmen. Den var faktiskt ganska läskig men varje gång Bella rykte till så la jag min arm runt henne och då såg jag att hon lungnade sig lite. När filmen var slut hade alla somnat utom jag och Bella. Så vi la filtar över dom och lätt dom ligga och sova. Medans jag och Bella gick upp på rummet så skrattade vi lite eftersom dom hade somnat. När vi kom in på mitt rum sa Bella.
-Men Justin jag har inga kläder haha...!
-Men du kan få låna en tröja eller så kan du få ligga i underklädder och log lite sexigt. Hahaha jag såg att hon rodnade lite men sen sa.
-Jag tror jag sover i en tröja.
-Okej då sa jag lite ledset och gjorde min puppy face och sa snälla :(?
-Okej då.
-Haha jag skämtade men okej. Hon tog av sig kläderna och la sig på soffan i rummet.
-Hey vad gör du frågade jag henne fördersamt? Hon bara kollade upp på mig och såg att hon hade tårar i ögonen
-Va vad har hänt? När jag gick till henne såg jag några bileder på mig och Catline för jätte länge sen.

         

Oj!! undra vad som kommer hända? Sorry att jag inte har uppdaterat. Men det är svårt att hinna med både skolan , vänner ,  bloggen och göra andra saker hoppas ni förstår<3 puss / johanna<3

With you - Chapter 8

Men han gjorde det inte med flit så jag förlät honom såklart men jag såg att han hade skulld kännslor men jag brydde mig inte för jag är inte arg och jag älskar honom verkligen<3

Bellas perspektiv:

-Justin jag ser att du har skulld kännslor,Det gör ingenting jag mår bra Justin. Du får mig bara må dåligt när jag ser dig såhär..
-Men det är mitt fel..
-Nej Justin det är det inte. Snälla Justin... Sa jag och suckade.
-Okej..! Jag ska försöka sa han. Jag är glad över att han sa att han skulle försöka men jag vill inte att han ska försöka jag vill att han inte ska ha skulld kännslor
 Efter 1 timme fick vi åka hem. Jag fick gå med krykor och då var jag tvungen att ringa mamma . Jasmine, och Sofia och berätta vad som hade hänt. Mamma reagerade jätte stor först men sen när jag berättade varför så lugnade hon ner sig och sa bara att jag skulle komma hem om 3 timmar och sen ta det lungt. Sen så ringde jag Jasmine och Sofia sammtidigt.
-Hej det är Jasmine
Hej det är Sofia
-Hej tjejer.
-AHHAAA BELLA. VI SAKNAR DIG SJUKT MYCKET. sa domj båda i kör
-Hahah. Jag saknar er med. Men jag tänkte bara säga att jag går med kryckor på grund av jävla papparatzzin
-VA? BELLA HUR MÅR DU IGENTLIGEN VARFÖR BLEV`DU JAGAD AV PAPPARATZZIN? sa dom båda i kör
-Hehe oj har visst glömmt att berätta..! Sorry tjejer
-Bella vad är det? Sa Jasmine. Jag kollade mot Justin med blicken " Ska jag berätta?" Han bara nickade och jag sa.
-Eh jo asså det är så att jag är tillsammans med Justin Bieber

Hej jo jag vet skit skit skit kort men jag ska typ till en kompis snart. Jag vet tidigt men ja vi ska göra en sak så jag måste gå men ni kommer få mer chapters idag :) puss hejdå // johanna<3

Chapter 7

-Wow Justin kolla sa Chaz till Justin. Vi båda gick ditt och kollade på mobilen och där står det.

Det verkar som om Justin Bieber har träffat en annan tjej. Vi ahr sett dom en hel del på nätet och i tidningarna när dom ligger och hånglar på en soffa. Den mystiska tjeje verkar heta Jessika Brown...!


Bellas perspektiv:

-VA?? Det är inte alls sant. Det där är ju jag..!
-Jag vet Bella men vi ska fixa detta.. Okej?
-Okej..!

Vi tänkte att vi kunde gå ut ett tag eftersom vi hade suttit och väntat tills alla bliebers hade gott. Och det hade dom nu. Så vi gick ut ett tag och ner till parken. Det var jag , Justin , chaz och Ryan som var nere vid parken. Det var inga andra där och det var väldigt skönt. Men sen så såg vi att det var 3 papparatzzin efter oss så vi sprang men då tappade Justin greppet så jag ramade men det gjorde inte så mycket eftersom jag gömde mitt ansikte.

Han märkte inte ens nåt. Jag gick upp och satte mig på en bänk. Jag kollade på knät och såg att hag hade ett stort sår. men jag brydde mig inte utan bara satt där på bänken och grät. Det gjorde så himmla ont men jag gömde såret och mitt ansikte så att ingen skulle se det. Och om någon kom fram och frågade va det var så sa jag bara att jag ränsar '(?) tankarna. Sen så gick dom. När jag skulle resa mig från bänken så kände jag mig ganska yr och jag såg suddit. Sen så såg jag att någon kom jag tror det var polisen men jag såg inte det enda jag hörde var där är hon sen så blev allt svart och någon tog tag i mig.

Justins perspektiv:

När vi hade sprugit ett tag så märkte jag att jag hade tappat Bella. Jag visste inte vart hon var. Jag sa det till Ryan och Chaz och dom hjälpte mig att leta men vi hittade henne inte. Så vi ringde polisen och gjorde en anmälan. Vi fick åka med i polis bilen och leta efter henne. Sen så såg jag att någon satt på bänken i parken som hade ett stort sår på knät. Jag visste inte vem det var men jag tror det var Bella.

Jag hoppade ut ur bilen och såg att det var hon. Hon hållde på att rammla så jag sa där är hon. Innan hon nuddade marken så tog jag tag i henne bakifrån och vi åkte till sjukhuset.

På sjukhuset:

Vi satt inte så länge på sjukhuset eftersom hon vaknade på vägen ditt. Men hon hade fortfarnde det där stora såret på knät och jag kännde mig så skyldig. Jag borde ha märkt att hon var borta. Vi fick gå in efter ett tag och där såg jag henne ligga på en säng med ett stort bandage på knät.
-Jag är så så såååå ledsen älskling allt detta är mitt fel förlåt jag borde ha märkt att jag råkade släppa.
-Hej du Justin, Ta det lungt det är ingen fara jag lever. Det är bara ett litet sår på knät det är ingenting jag lovar. Sa hon och pussade mig på munnen.

Det känndes skönt att hon inte vara arg. Men jag hade fortfaranda skulldkännslor för att jag råkade släppa henne.

Bellas perspektiv:

När jag vaknade upp ingen låg jag i ett vitt rum i en sjuksäng. Jag fattade att jag låg på sjukhuset. Sen så såg jag att Justin kom in och han var verkligen ledsen över att han hade råkat släppa mig. Men han gjorde det inte med flit så jag förlät honom såklart men jag såg att han hade skulld kännslor men jag brydde mig inte för jag är inte arg och jag älskar honom verkligen<3

Förlåt för en sån lång väntan men ja skolan och kompisar går ju först. Sen s¨var jag sjuk idga men ja nu har ni fått ett inlägg. Tyvärr så blir det inga fler idag men imon då ska ni få<3 :)!!! Men hur tror ni att Justin kommer känna sig??

With you - Chapter 6

Och när jag kollade ut så fanns det jätte många som tyckte att Jessika vara en idiot och att dom tyckte att Bella var rätt för mig. Och ja det är hon verkligen.
Justins perspektiv:

Jag blev skit glad när jag såg att alla mina fans var där och typ tyckte så ila om Jessika. Hahah det såg jätte kul ut faktiskt.
När hon gick ut så vet jag inte vad som hände men när jag kollade ut igen så var inte Jessika där utan bara massor av fans som hade skrivit på rutan

We protect you<3  Haha jag såg hur Chaz Ryan och Bella skrattade dom fick mig att skratta också. Men när vi hade skrattat klart kom den där allvaliga tystnaden. Jag var tvungen att säga nånting så jag sa:
-Eh..! jo gays jag är ledsen att jag har varit så taskiga mot er.
-Det är inte oss du ska be om förlåtelse till det är henne. Sa Chaz och Ryan och pekade på Bella som stod vid fönstret och kollade ut. Jag gick till henne och la mina händer runt hennes midja och sa.
-Jag är så ledsen , Du är mitt allt och jag fattade inte hur jag tänkte förlåt.
-Asså Justin det är okej vi var ju inte tillsammans. Vi träffades för 6 Dagar sedan. Du har typ kännt Jessika hella ditt liv. Jag förstår dig Justin.
-Bella du färstår inte.. Sa jag.
Du är mitt allt även och vi inte är tillsamans visst vi träffades för 6 Dagar sedan men det känns som om jag har kännt dig hela livet. Och jag tänker inte förlora dig som vän.. , Hur mycket vi än går igenom så ska vi klara detta okej?
-Justin.. Du..Du..förstår inte. Jag vill vara mer än vänner. Jag vill inte heller förlora dig som vän justin. Men jag ör bara rädd att när du är på turné så kommer du vara borta i flera månader. Du kommer ha hittat en annan som du kan älska. Vi kommer glöma varandra Justin det är alltid så..!

När hon sa så så visste jag attd et var sant..! men jag vill ge det en chans. Jag kan inte släppa den finaste flickan i hella världen. Det kan jag inte.

-Men vill du försöka? Frågade jag lite försiktit...

Bellas perspektiv:

När han sa att jag var hans allt och så vidare så kunde jag inte motstå det. Såklart jag vill vara mer en vän med han han är snäll , Söt , snygg och verkligen min typ. Jag gillar allt med han. När han frågade om vi skulle föröka så visste jag inte vad jag skulle svara. Såklart jag vill men jag vill inte bli sårad.Så jag vände mig bara om och kysste honom. Det gick över till hångel en hel del. Jag kännde att det var några som tog kort men Varken jag eller justin brydde oss. Vi bara stod där vid fönstret o´ch hånglade. Dom såg ju inte mig..! Men tänk om dom tror att jag är nån annan? Vi båda avslutade kyssen och gick iväg till dom andra.
-Wow Justin kolla sa Chaz till Justin. Vi båda gick ditt och kollade på mobilen och där står det.

Det verkar som om Justin Bieber har träffat en annan tjej. Vi ahr sett dom en hel del på nätet och i tidningarna när dom ligger och hånglar på en soffa. Den mystiska tjeje verkar heta Jessika Brown...!

VA?

Jag vet att det blev kort men jag måste skynda mig och fixa mig och sånt ska ju se NEVER SAY NEVER IDAG JIIIIIIIIIIPPPPPPPPPIIIIIIIII :D <3

Kommer inga inlägg

Idag ska jag se på NEVER SAY NEVER med en kompis :D:D<3. Vi ska se på den kl 21:00 så jag kommer inte hinna uppdatera i kväll men ni kommer få ett inlägg snart och sen så ska jag se om ni kann få 3 imon eftersom ni bara får 1 dag :(<3


With you - Chapter 5

När vi hade skrivit klart alla lapparna vek vi dom och la dom i mitten. Vi började snurra och den hamnade på Justin. Han tog upp lappen och sen mimade han ett Förlåt Och gjorde det han KYSSTE HENNE OCH TOG PÅ HENNES BRÖST OMG fan ta Justin Fan
Bellas perspektiv:

När dom var klara så log Jessika bara mot mig och mimade han är min haha. Nu fick jag nog. Jag ställde mig upp gick ut till hallen satte på mig mina skor och min jacka och sprang där ifrån. Jag hörde att Ryan sprang efter. Jaså så kunde inte Justin göra det då eller? Jag stannade och såg Ryan springa fram till mig och sa det är lungt kom nu nu går vi tillbaka.
-Nej jag tänker inte gå ditt tillbaka. sa jag med gråten i halsen.
-Men Bella jo kom nu. Det är ju bara en lek.
-Okej då. Vi gick till baka men när jag kom in till hallen och tog av mig skorna så låg justin över henne och grov hånglade med henne i soffan. Vi gick fram till Chaz som hade gott där ifrån och frågat om han hade tagit en lapp och det hade han inte. Fan ta honom nu kunde jag inte låta bli att gråta jag tog på mig mina skor igen men nu kom både Chaz och Ryan ut till mig och kramade mig jag försökte ta mig loss men det gick inte. Så jag besvarade deras kram och jag stod där i deras famnar (?) och grät.
-Okej vad har hänt? hörde jag Justin säga
-Vad fan tror du hörde jag Ryan säga
-Vadå jag ahr inte gjort något säger han.
-Okej då s'äger Chaz gå och hångla med den jävla Bitchen om du och Bella nu inte har nåt Jävla förhållande så kan du ju bara dra här ifrån med Jessika.
-Aa eller hur. Hörde jag Ryan säga.
-Okej kom nu älskling. Jag trodde han menade mig men när jag kollade bak så såg jag att det var Jessika han menade. Jag tog mig loss från deras grep och slog till Justin på käften så han började blöda. Jag grät och grät och till slut så kunde jag typ inte andas sen blev allt svart.

När jag vaknade upp igen så såg jag att Ryan och Chaz satt brevid mig medans Justin satt där borta och hånglade med jessika.
-Hej bella yes du har vaknat sa dom och kramade om mig båda
-Haha aa. Det har jag.
-Vi trodde du skulle dö
-Haha nej då jag ska aldrig dö sa jag och blinka de ;) Sen såg jag Justin komma in men jag bara ignorerade han fast han typ pratade med han så jag pratade med Chaz och Ryan istälelt och sen så frågade jag.
-Hahah hoppas han fick jävligt ont och kollade mot Justin och bitch blikade han.
-Hehe aa han fick ganska ont.
-Hehe va bar annars hade det inte varit så kul att sitta här inne om man misslyckades sa jag och log :)
-Haha
-Jag älskar er sa jag och kramade Chaz och Ryan.
-Haha vi älskar dig med sa dom i kör. Men sen så skrattade vi bara. Det känns som om dom är mina bröder och jag vet itne vad jag ahde gjort utan dom om inte jag hade träffat dom.

Efter 1 timma fick jag åka hem. Vi drog hem till Chaz och Ryan och själv kalrt skulle Justin och Jessika vara med. Men jag brydde mig inte utan bara snackade med Ryan och Chaz Jag satt i mitten av dom två. Vi hade det jätte kul och jag såg att Justin inte hade så kul. Men han får faktiskt skylla sig själv. Jag trodde han älskade mig men tydligen inte..! När jag såg dom pussas så tog jag en bild och la ut det på Twitter för hämnd.
-Bella vad gjorde du nu frågade Justin.
-Nej inget tog bara detta kortet som jag visade och la ut det på twitter och skrev att ni var jätte gulliga tillsamans och två saker till leta efter ett rum och gift er någonstans typ i Hawaii eller nåt Det skulle vara sjukt mycket bättre en att sitta här och bara kolla på när ni hånglar 24/7.
-ooooooooooooohhhhhhhh good girl sa Chaz och Ryan cch gav mig en high 5. Vi kollade på Justin som såg ganska ledsen ut.

-Nej men oj jag trodde jag gjorde lilla Bieber ledsen :( och fejkade..

Justins perspektiv:

Vafan nej nu kommer alla hata mig. Fan asså jag älskar Jessika och sånt men det var ju meningen attd et skulle vara jag och Bella. Jag tror inte ens jag älskar Jessika hon har betet sig jätte konstigt och typ inte bryt sig om paparatzzin. Hon vill säkert bara bli känd men att Bella gjorde så där mot mig det var jätte lågt. Fast jag hånglade ju med henne innan och sen så kommer Jessika där och bara förstör allt. Fan Bella kommer aldrig förlåta mig.
-Jessika kan vi snacka lite.
-Okej visst älskling. vi gick ut från rummet och in i köket.
-Jo asså jag tror jag vill göra slut..
-Va nej? du ka inte bara göra slut med mig.
-Eh..! jo det kan jag jag vill inte vara med dig mer. Det var meningen attd et skulle vara jag och Bella men sen kom du n i bilden och förstörde allt. Jag har sett det själv du vill bara bli kännd. Skaffa ett vettigt liv. Sen så gick jag tillbaka och satte mig i soffan igen. Det verkade som om dom hade hört mig för att bella kom fram till mig och kysste mig. Sen så bakade hon undan.
-Okej Justin men du och jag finns på nätet så jag kommer bli kännd ändå.
-Hahah aa sa Bella och skrattade.
-Vad är det som är så kul? Frågade Jessika
-Du kommer få arga bliebers över dig nu. kolla ut bara.

Och när jag kollade ut så fanns det jätte många som tyckte att Jessika vara en idiot och att dom tyckte att Bella var rätt för mig. Och ja det är hon verkligen.
Haha ja ni får ett till inlägg innan jag gör i ordnig mig för sängen ;)<3 jaja kommenter// johanna puss<3<3<3

With you - Chapter 4

Men när jag sköt ett mål så blev det mål men min mössa ramlade av och när min och Bellas blick mötes så såg jag hur hon fick tårar i ögonen och sprang där ifrån..

Bellas prespektiv:

Jag fattar inte att han kunde ljuga för mig. Hur kunde han? Han har ljugit för mig hela jäkla dan. Jag visste inte vad jag skulle göra så jag bytte om till mina vanliga kläder och sprang sen hem. Eftersom jag sprang tog det bara 10 minuter. När jag kom hem så var jag ensam hemma. Tur för just nu ville jag inte prata med någon. Jag loggade in på min dator och loggade in på twitter. Jag kollade runt lite och bestämde mig för att kolla om Justin hade skrivit något och det hade han det stod..

Bella I'm sorry that I have I lied to you ... But I knew why it felt tea just is not right to say it to you that we were classmates...! But i still love U<3

Nww vad gullig han var. Men jag är fortfarande ledsen för att han ljög för mig. Jag skrev så här

I know that you are sorry but i still love U to<3

Sedan loggade jag ut.  Jag gick ner ut till köket och skulle precis gå och ta ett glas mjölk när det plingade på dörren. Jag öppnade dörren och såg att justin stod där.
-Hej vad vill du? Frågade jag lite kaxigt.
-Hej du försök inte spela kaxig sa han med lite sexig still.
-Ha jag får väll låta kaxig om jag vill.
-Okej då sa han och innan jag visste ordet av det så kysste han mig och vi stängde dörren utan att avbryta kyssen och sen så ställde han mig mot en vägg. Det gick över till hångel och där stod vi mot en vägg i mitt hus och hånglade. Det känndes lite konstigt eftersom vi nyss har träffat eller ja för 4 dar sedan så ja det känndes lite konstigt men jag vill inte avsluta den för det var så himmla parfekt.

Justins perspektiv:

Jag ville inte avsluta detta men det känndes välldigt fel vi träffades för 4 dar sen men ändå jag skulle aldrig avsluta den för det fick tydligen en annan göra eftersom min mobil och hennes mobil började ringa. Vi avslutade kyssen och svarade. Det var Ryan som ringde och frågade om jag vill göra något men då sa jag att jag var med Bella då sa  han att hon kunde hänga med om hon ville och det ville hon. Vi satte oss i bilen och vi körde iväg. Det var en ganska pinsam tystnad eftersom det hade hänt en liten sak innan. Men så avslutade hon tystnaden och sa

-Förlåt
-Det gör inget det var liksom en härliig kännsla båda började skratta. När vi kom ditt så var Jessika där fan

Bellas perspektiv:

När vi kom in till ryan och dom såg jag en till tjej sitta där i soffan dom hade inte märkt att vi hade kommit så Justin viska till mig och sa
-Det där är Jessika hon är skit kär i mig så låtsas vara min tjej okej
-okej
Viskade jag tillbaka för jag ville ju inte att Justin skulle bli överfallen. När vi gick in så hållde vi varandra i handen det känndes väldigt skönt att ha honom vid min sida fast ja vi skulle ju bara låtsas så no big deal liksom. När Jessika såg att Justin hållde mig i handen så kokade hon av ilska hahaa det var sjukt kul att se fast jag kunde jju inte skratta eftersom dom skulle kolla på mig så jag var tyst och inte rörde en min.
-Jah vem har vi här då Justin sa Jessika till Justin och bitch blika mig.
-Min Tjej nåt problem? sa han.
-Haha nej såklart inte sa hon och fejk log.
-Jag vet sa Ryan helt plötsligt. Vi gör en lek.
-Ja det gör vi sa Jessika men vilken?
-Jag vet sa Chaz. Vi gör den leken att man snurrar en flaska och när flaskan kommer på tillexempel Justin så ska han ta en lapp som vi har skrivit och där står det nånting han ska göra och då måste han göra det.
-Ja den kör vi sa Jessika. Jag hämtar en flaska. sa Jessika. När hon kom in med en flaska så började vi skriva lappar. Jag var tvungen att testa Justin lite och så om han gjorde det så jag skrev så här på första lappen
Gör ett sug märke på Jessikas hals

Kyss Jessika på munen och ta på hennes bröst.

 Kyss Bella i 75 sek och fråga sen om honn vill sova hos dig.

När vi hade skrivit klart alla lapparna vek vi dom och la dom i mitten. Vi började snurra och den hamnade på Justin. Han tog upp lappen och sen mimade han ett Förlåt Och gjorde det han KYSSTE HENNE OCH TOG PÅ HENNES BRÖST OMG fan ta Justin Fan
Oj..! undrar hur bella kommer säga sen:S och undrar hur det kommer gå för Justin... :/ Kommentera<3 PUSS johanna<3

With you - Chapter 3

Eftersom alla känner mig här. När jag gick till mitt skår kunde jag inte tro mina ögon. VA? går Bella här? Vad gör hon här?

Bellas perspektiv:

Jag tog ut mina matte böcker från skåpet eftersom vi skulle ha matte nu. Det bästa jag gillade med matte det var att jag alltid satt själv. Igentligen så skulle det tydligen sitta någon brevid mig men han kom aldrig så jag hade alltid lugn och ro. Men när jag kom in till mattesalen så satt han där. Vad konstigt. Jaja. Jag mummlade fram ett hej men fick inget tillbaka. Okej?? mysko..! När vi hade börjat jobba ett tag så kännde jag mig ganska obekväm och ja kunde inte alls konsentrera mig eftersom jag hade hans blickar på mig. Men jag fick aldrig ögonkontakt med han så ja det känndes lite mysko..! Jag , Jasmine och Sofia gick inte på samma skola. Men vi hade varit bästisar sen dagis så vi tappade aldrig kontakten. När matten var slut så hade jag inte gjort ett enda tal..! Jaja..! Nu var det dags för NO och jag satt brevid honom igen. Jag sa Hej igen men han svarade inte. OMG kan han inte bara svara på ett HEJ? ELLER??? Jag blev klar med uppgiften vi hade fått och det blev han också så vi skulle hålla på med att plocka isär ett batteri? Okej. Så vi började plocka isär och sen så antäcknade (?) vi.

När vi hade börjat plocka isär det fick jag någon slaks gega i ögat. Det sved skit mycket och jag kunde inte låta bli mina tårar rann. Min NO lärare kom till mig och jag fick spruta med en grej i mitt öga och sen så blev allt normalt igen.

 När jag satte mig på min plats igen så frågade han.
-Hur gick det?
-Jaså nu kan du säga nåt?
-Förlåt men hur gick det?
-Det gick väll bra.
-Okej.
-Vad heter du fårgade jag?
-Jag heter jusssssssssssss jessi
-Jah okej Bella. Så Bella har du träffat. Jussssssssss ´Jessi nu?
Justins perspektiv (Jessi*)

Under dagen hade Bella sagt hej men jag vågade inte svara. För jag var rädd att hon skulle känna igen min röst. Så jag bara igga det ( ignorera ). Men sen på NO fick hon typ nån grejs i ögat och då  var jag tvungen att fråga..
-Hur gick det?
-Jaså nu kan du säga nåt?
-Förlåt men hur gick det?
-Det gick väll bra.
-Okej.
-Vad heter du fårgade hon. Och då stannade mitt hjärta. Jag kunde ju inte säga att jag var Justin men då gjorde jag ett misstag
-Jag heter jusssssssssssssssss onej jag måste komma på något jag vet Jessi
-Okej Bella svarade hon till baka fast det visste jag ju redan ;) Sen kom NO läraren.
-Jasså du har träffat Jusssssssssss men då gjorde jag ett täcken på att jag heter Jessi. Jessin nu?
-Hehe eh.. aa det kan man väll säga.

Tur han sa inget. När No:n var slut så gick jag till mitt skåp och la in allting. Nu var det dags för lunch. Det var Tacos det var faktiskt välldigt gott. Jag såg Ryan och Chaz och sa att det var en tjej som jag kännde som var här och att jag inte heter Justin utan Jessi. Dom fattade precis. Sen så såg jag Bella komma till oss.
-Hej Jessi
-Hej Bella.
-Kan jag sitta här med er?
-Visst.
-Så vad heter ni? frågade Bella till Ryan och Chaz och dom svarade.
-Ryan och Chaz.
-Okej. Vi satt och pratade ett tag men sen så var vi tvugna att gå för nästa lektion skulle börja. Fast Chaz och Ryan hade inte likadana lektioner som jag och Bella. När jag och Bella kom till idrottsalen så gick hon till tjejerna och jag till killarna. När jag kom ut till gympa salen så stod Bella redan där. Wow jag måste berätta det för henne snart...! Vi körde basket och vi körde etta och tvåa väljare. Bella och jag hade fortfarande inte fått ögon kontakt en och hon kännde inte igen mig heller. Jag blev etta väljare och Isabella som en annan tjej heter blev tvåa väljare. När det stod mellan Bella , Benjamin , Lovisa , Eric och Karin så tog jag Bella. Sen så dela vi bara upp resten. Men när jag sköt ett mål så blev det mål men min mössa ramlade av och när min och Bellas blick mötes så såg jag hur hon fick tårar i ögonen och sprang där ifrån..

Kommentera? haha vad tror ni kommer hända i nästa Chapter. Hur kommer Bella ta det? Kommer hon förlåta Justin för att han ljög för henne? Hmm..! knepigt. Jaja kommetera ;)<3<3 puss/ Johanna



With you - Chapter 2


När jag kom´hem hörde jag telefonen ringa det stod orkännt nummer fast jag svarade en då.
- Hej det är Bella.
-Hej det är jag Justin Bieber..
Bellas perspektiv:

-
Oj hej på dig.
-Hehe hej.
-Så vad ville du?
-Nej inget eller jo jag vill höra din röst...
-Nww haha
-Hehe så vad gör du?
-Inte så mycket.. Kom nyss hem. Vad gör du?
-Okej nej inte så mycket heller kom också nyss hem.
-Okej men du jag måste nog sluta prata nu ska börja göra iordning mig för natten..
-NU!!!
¨-Ehh...! Aa kl är liksom 21:00 Så ja..
-Oj hehe okej hejdå.
-Hejdå. Godnatt
-Godnatt. Sen la vi på.

Jag skulle kunna prata med han hella natten om det var så. Men ja skolan börjar ju imorgon igen. Så ja jag får väll gå och lägga mig. Jag gick in till badrummet och tvättade av mig sminket och sen borstade jag tänderna. Sen gick jag och la mig. Precis är jag somnade så fick jag ett sms. Hmm..! vem kan det vara ifrån. Jag kollade på mobilen och det var ett nummer jag inte visste men jag kollade endå och det stod

Hej det är justin jo förlåt om jag väckte dig men jag har tråkigt ;) <3 men vi ses väll imon hoppas jag? <3

Ses imon vad snackade han om? jaja jag vet inte men jag skickade tillbaka

hehe okej nej men det är ingen fara men vad menar du med att vi ses imon du åker väll imon eller? plus att jag har skola att göra :(<3 men ja godnatt<333

Oj hoppas han inte tar illa upp...! Jag fick inte något sms tillbaka så jag la min mobil på mitt lilla bord och sen så somnade jag om. Konstigt nog så drömde jag om Justin Bieber.

Jag vaknade utav veckar klockan. Onej inte skolan igen jaja..

Justins perspektiv:

Jag vaknade utav veckarklockan. Dags att gå upp. Jag gick upp och tog en snabb dusch sen så tog jag på mig en vit tröja och sen svarta byxor. Sen så tog jag på mig vita struper och gick ner till mamma. Hon stod där vid spisen och lagade PANNKAKOR Mums..

-Godmorgon mamma.
-Godmorgon gubben.
-Det luktar jätte gott mamma.
-Haha tack här varse god. Ta för dig sa hon och log :). Jag vet inte hur många pannkakor jag åt men jag åt ganska många sen så kollade jag hur mycket klockan var och den var halv 8. Jag gick upp och borstade mina tänder. Och sen så gick jag ut till min bil och pussade mamma på kinden och sa hejdå. När jag kom till skolan var dom normala. Eftersom alla känner mig här. När jag gick till mitt skår kunde jag inte tro mina ögon. VA? går Bella här? Vad gör hon här?

Så vad tycker ni? Kommentera puss// johanna<3




With you Chapter 1

Justins perspektiv:

Jag vaknade av att jag fick solen i ögonen. Det var en härlig varm sommar dag som alltid här i ATL. Jag tog på mig ett par svarta byxor och sen en vanlig vit t-shirt. Jag gick ner till köket och där stod mamma och lagade frukost.
- Godmorgon gubben.
-Godmorgon mamma.
-Vad ska du göra idag då?
-Jag vet inte riktikt jag ska kanske ut med bilen eller nåt sånt.
-Jah okej.
-Vadå da?
-Nej jag tänkte bara at...
-Mamma? avbröt jag henne. jag är inte 12.
-Nejnej men ja vi får ju aldrig nåntid tillsammans längre sa hon och vände sig om mot pannkakorna.
-Vill du ha pannkakor frågade mamma?.
-visst sa jag.
Närr jag hade ätit klart tog jag bort disken och gick ut och tog på mig mina skor sa hejdå till mamma och sen tog jag bil nycklarna och körde i väg. Jag visste inte riktikt vart jag skulle så jag bestämde mig för att åka runt lite tills jag såg en väldigt vacker snygg sexig tjej gå in i parken med två kompisar. Jag bestämde mig för att gå efter så jag pakerade bilen och sen gick jag in till parken. Det var väldigt skönt när det inte var så mycket papratzzis här. Så jag följde efterdom och hörde att dom ppratade om mig. Hon som gick på vänster sida sa att hon tyckte att jag sjöng bra och att jag hade ett fint leénde hon i mitten sa att hon inte gillade min musik men annars var okej och sen hon till höger sa att jag sjöng väldigt bra. Jag gick lite snabbare för att jag hörde att telefonen ringde jag kollade på skärmen och såg att det var usher jag nästan sprang förbi dom och när jag var lite längre bort så svarade jag. jag pratade ganska länge med Usher att jag inte märkte att dom stod och kollade på mig. Så jag sa att jag kunde ringa han sen och sen la på. När jag la mobilen i fickan så frågade alla tre om dom kunde ta en bild och sen få en autograf och självklart fick dom det. Jag frågade vad heter ni?
-Jag heter sofia sa hon till vänster.
-Jag heter Bella sa hon i mitten.
-Och jag heter Jasmine sa hon till höger. jag Frågade om dom kanske ville ta en fika eller nåt någon gång oc såklart sa alla tre ja men jag hade ett problem. Jag kan ju inte gå med alla tre samtidigt då kan jag inte lära känna dom så bra. Så jag sa
- Okej här har ni mitt nummer så ringer jag er när det passar och bestämer en tid okej? Då frågade Jasmine
- Men kan inte vi tre gå samtidigt?
-Eh..! asså jag vet inte för att jag vill inte ha något bråka sa jag och kollade ner i marken.

Bellas perspektiv.
Naww han är så söt. Jag såg att han blev ganska röd i ansiktet när han sa att vi inte kunde gå alla tre så jag sa
- Nej men det spelar väll ingen roll då blir det ju som en dejt
-Hehe aa absolut sa Justin och kollade in i mina bruna mörka ögon.
-Bra då säger vi så da kom nu tjejer sa jag fast dom värkade inte höra utan bara stod där med hans telefonnummer och gapade.
-hahah kom nu hejdå justin trevligt att träffas hahah det samma sa han och vi gick i väg.
- Hallå tjejer ni ska på dejt med JUSTIN BIEBER.
-JAAA VI VET  skrek båda i kör.
-OMG skrek jasmine.
Han ska ringa oss och bjuda ut oss på en dejt och och och mer han hon inte säga försän jag skväte vatten från fontänen och sa
-Hallå lungna ner dig tjejen det ska vi alla men här är mitt hus och där är erat så ja vi kan ju ringa varandra och säga vilken tid och dag vi ska gå på dejt med justin okej?
-Okej sa sofia och gick.
-Okej då sa Jasmine och gick ´tillsammans med sofia.
När jag kom´hem hörde jag telefonen ringa det stod orkännt nummer fast jag svarade en då.
- Hej det är Bella.
-Hej det är jag Justin Bieber..


Jag börjar med en ny novell! kommentera puss// johanna <3

RSS 2.0